top of page

The Belly of Trees / EXPO GALERIE S & H DE BUCK GENT / 7.11 - 2.12

De tentoonstelling "The Belly of Trees"met schilderijen van Sven Verhaeghe is een vervolg op de recente tentoonstelling die in "La Ferme Flagey" de ouderlijke woning van Gustave Courbet in Ornans (FR) liep van 23 juni tot 28 october 2018 in samenloop met de tentoonstelling gecurateerd door Isolde De Buck "Le nouveau réalisme" in "Le Musée Courbet" met werk van Léon Fréderic (Belgisch schilder 19 e - 20e eeuw) Koen Van Damme in THE ARTCOUCH over deze tentoonstelling http://www.theartcouch.be/nieuws/sven-verhaeghe-the-belly-of-trees

Filmessay 'Lettre à Courbet' Tijdens zijn residentie in de hoeve waar Gustave Courbet zijn jeugd doorbracht, maakte Sven Verhaeghe een poëtisch filmessay waarin hij de wereld van Courbet via lokale mensen probeert te ontdekken (camera: Sven Verhaeghe, muziek: Peter Paelinck). Galerie S & H De Buck nodigt u van harte uit op de Filmvoorstelling "Lettre à Courbet" op zondag 25 november 15 u . Inleiding door de kunstenaar. Graag uw bevestiging per mail a.u.b. : sdebuck@skynet.be


bottom of page